Lomalle lompsis!

Voi juku, voi räkä!

Meikäpojalla olis ensi viikolla loma. Voiiiii jukuu!

Olen toki pitänyt pienempiä vapaita tässä kuluneen vuoden aikana, mutta varsinainen kunnon lomasta on noin kolmisen vuotta. Olen kouluun päästyäni nostanut myös kesät opintotukea ja tehnyt koulua ympäri vuoden. Tähän tietysti työt kylkeen. Luulen siis, että olen lomani ansainnut, hahah.

Lähden parin kaverini kanssa Kyprokselle Ayia Napaan. Lupaan kertoa matkasta teille heti matkan jälkeen. Reissua voit seurata heti ensi viikolla snäpistäni pauliina.kranta.

Nykykunto, paino n. 78-80kg

Tuntuu oudolta olla kokonainen viikko pois töiden ja kaiken ääreltä. Tuntuu oudolta olla viikko erossa Yelasta. Mutta tiedän, että tämä reissu tulee enemmän kuin tarpeeseen. Ja siihen ultimaattiseen bikinikuntoon en nyt päässyt, mutta se ei haittaa. Aion silti nauttia matkasta ihan täysillä.

Onko kukaan ollut aikaisemmin Kyproksella? Mihin kannattaa mennä? Mitä kannattaa muistaa ottaa mukaan/huomioon?

Jatkoin myös kesän valmennustarjouksia  vielä tämän kuun, joten laitahan minulle sähköpostia [email protected], jos haluat päästä valmennukseeni. Ensi viikolla en siis vielä ole koneen äärellä, mutta vastailen heti viikolla 34 <3

JA

käykääpäs instassa pauliina_olivia kommentoimassa viimeisimpään kuvaani, että mitä haluaisitte kysyä liittyen laihdutukseen. Vastaan sitten täällä blogissa kysymyksiinne. 🙂

Patu

www.pauliinaolivia.fi

5 vastausta artikkeliin “Lomalle lompsis!”

    • ”Illat ja auringonlaskut olivat Kyproksella varsin kauniita, ja jotenkin mä nyt tarvinkin kaikkea kaunista. Kaunista katseltavaa ja ajateltavaa. Vain kauniita ajatuksia, kauniita sieluja ja kauniita aikeita ympärilleni. On ollut taas rankkoja aikoja, mutta se on vain elämää.”

      Tämä <3

Vastaa

 8
Tykkää jutusta