Pidennysten freesaus Primessä

Minulla on ollut päässä nämä pidennykset nyt noin viisi kuukautta ja niihin on alkanut jo kertymään hieman takkua. Totta kai, kun urheilee ja hikoilee paljon, käyttää kuivashampoota ja toisaalta myös pesee hiuksia suhteellisen usein, niihin alkaa tulla takkua ja rastaa. Takkuja on itse vaikea saada täysin setvittyä ja siksi onkin ihanaa päästä tasaisin väliajoin parturiin.

Tällä kertaa menin Primeen Estherin penkkiin ja en voisi olla tyytyväisempi. Hiukseni kiiltävät kuin hullut, sain niihin upeaa eloa ja ei takun takkua. Sain Primestä myös kotikäyttään ihan uskomattomia aineita. Olen nyt kokeillut niitä muutaman viikon ja todella voin sanoa, että parhaat tuotteet pidennyshiuksille.

Ennen

Jälkeen

Rakastan näitä tummia pitkiä hiuksia, mutta pieni muutos on aina tervetullut ja siksi innostuin Estherin ideasta laittaa hiuksiin raitoja. Hiukseni sekä pidennykset näyttävät nyt erittäin hyväkuntoisilta. Ei uskoisi, että nämä ovat pian puoli vuotta vanhat. Pidennykset ovat kuitenkin kasvaneet sen verran, että niiden uusiminen on pian paikallaan. Tulen uusimaan ne mitä todennäköisimmin Primessä, siitä myöhemmin lisää. Hiuksiani myös leikattiin ja paikka paikoin ohennettiin, jotta pidennykset istuisivat paremmin.

Jos hankkii pidennykset, kannatta ehdottomasti panostaa myös pidennyksille tarkoitettuihin aineisiin. Pidennyksiä ei kannata pestä kovin usein, joten shampoot ja hoitoaineet riittävät kyllä kauan. Kalliita pidennyksiä ei kannata tuhota huonoilla aineilla ja jatkuvalla föönaamisella. En missään nimessä käyttäisi pidennyksiini markettishampoota tai -hoitoainetta, ainakaan jatkuvasti. Tosin, en hetkeen ole omiinkaan hiuksiin niitä käyttänyt ja hiukseni ovat paremmassa kunnossa kuin pitkään aikaan. Mutta kuten ihonikin, hiukseni ovat helposti kuivat. Mutta päänahkani on puolestaan helposti rasvoittuva, joten markettien tuotteet eivät usein edes auta tähän hankalaan yhdistelmään. Onneksi ammattitaitoiset parturit osaavat kertoa minulle aina juuri oikeat täsmätuotteet.

Olen käyttänyt BPCare -tuotesarjaa nyt muutaman viikon ja hiukseni ovat edelleen yhtä kiiltävät kuin heti värjäyksen jälkeen. Hiusöljy tipat sekä suihkutettava hoitoaine tekevät hiuksista kiiltävät ja helposti käsiteltävät. Käytän melkein joka pesulla Fresh clean shampoota ja silloin tällöin syväpesevää shampoota sekä hiusnaamio hoitoainetta. Tuotteet löydät Primestä.

Primen edestä löytyy parkkipaikkoja ja itse tilat ovat kauniit ja tyylikkäät. Ihan 5/5 paikka <3

Patu

www.pauliinaolivia.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 3
Tykkää jutusta