Kyökkikokeilussa: myskikurpitsa

Olen viime aikoina nähnyt kuvissa ja videoissa superpaljon myskikurpitsaa. Tuo syksyn satokauden kaunis ja terveellinen herkku. Ja pitihän se itse ottaa myös kyökkikokeiluun.

 Seuraava kyökkikokeilu tulee olemaan myskikurpitsakeittoa

 

Ohjeet kurpitsan valmistamiseen ovat seuraavat:

Halkaise kurpitsa ja koverra siemenet lusikalla pois

Pilko kurpitsa viipaleiksi ja aseta vuokaan tai pellille

Laita hieman öljyä, suolaa ja pippuria palasien päälle

Paista 200 asteessa n. 30 minuuttia

Poista paistamiseen jälkeen kuoret

Syö ja nauti!

 

Kurpitsaa, porkkanaraastetta ja nyhtökauraa

Ravintosisältö per 100g: 44kcal / hh 12g (2g kuitu) /prot. 1g / rasva 0,1g

Erityisesti: A-vitamiini, c-vitamiini, magnesium, kalsium

Patu

www.pauliinaolivia.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 2
Tykkää jutusta