Paluu blogitauolta <3

Huoh. Olen tietoisesti ottanut blogiin etäisyyttä. Otin loppuvuodesta vähän kaikkeen etäisyyttä ja keskityin koulun loppuun saattamiseen. Ja minäpä menin ja valmistuin! Huh. Ja vieläpä ihan ajallaan. Aika paljon noihin kouluvuosiin sisältyi, mutta nyt tuokin suo on nyt rämmitty sillä kuuluisalla suomalaisella sisulla.

Nyt keskityn yritykseeni ja sen kasvattamiseen. Nyt seuraava iso askel on siirtyä osa-aikaisesta yrittäjyydestä kokopäiväiseksi yrittäjäksi. Todella pelottavaa, mutta paine, stressi ja riskit kuuluvat yrittäjyyteen. Joulunajan otin hieman happea mutta nyt on aika lähteä taas tekemään isoja juttuja. Olen huomannut, että kotona laakereillaan makaaminen ei enää ole hyväksi. Viime vuonna kärsin ihan selkeästi uupumuksesta, mutta nyt parasta lääkettä on yrittää vain tehdä paljon asioita eikä jämähtää kotiin.

Kävimme äidin ja siskon kanssa myös Puolassa ennen joulua. Kerron Gdanskista lisää vaikka toisessa postauksessa. 🙂

Viimeiset vuodet ovat olleet mielenkiintoisia. Niin paljon samaan aikaan hyvää ja pahaa. Olen herättänyt enemmän huomiota kuin koskaan, saanut enemmän palautetta kuin koskaan, niin hyvää kuin pahaa. Sosiaalinen mediani on kasvanut suuresti, minulta pyydetään jo aika usein omaa videoblogia. Ja eipä toisaalta kuulosta huonolta idealta, en vain osaa editoida, hah. Ensin täytyy vain henkisesti varautua siihen paskan määrään mitä siitä tulisi. Kun nyt jo suht näkymättömänä tyyppinä nimeni on suhteellisen usein jodelissa, haha.

Mutta ei saa jättää tekemättä asioita, koska joku haukkuu tai on eri mieltä. Niitä ihmisiä aina löytyy ja aina joku haluaa ajatella sinusta vain pahaa. Ja siihen on jo oppinut, että on ok, että kaikki eivät minusta pidä tai ymmärrä minua. Olen ihminen, jota vihaa tai rakastaa. Herätän tunteita ja mielipiteitä. Ja oma ”game plan” tähän on alusta asti ollut olla vain ja ainoastaan oma itseni. Toiset arvostavat rehellisyyttäni ja toisille se on liikaa. Mutta mieluummin olen aito ja vihattu siitä kuin feikki ja manipuloisin ihmiset pitämään itsestäni. Olen sitäpaitsi aivan liian yksinkertainen ihminen ylläpitämään mitään koko elämän kestävää näytelmää, heh.

Game planeista puheen ollen!

Olen viimeiset pari vuotta tehnyt Pinterestiin kansion, mihin teen kuvakollaasin siitä mitä haluan tulevalta vuodelta. Ja melkein aina toiveet ovat tulleet toteen. Tykkään muutenkin tehdä mielikuvaharjoituksia ja unelmoida siitä mitä haluan saavuttaa. Manifestoin sellaisia asioita, mitä elämältäni haluan. Olen tehnyt myös soittolistan biiseistä, jotka edustavat 2018 state of mind. Suosittelen muitakin tekemään saman. Mieti, että mitä haluat tältä vuodelta ja joko kirjoita alas suunnitelma tai lista.. tai tee kuvakollaasi pinterestiin. Palaa sitten vasta loppuvuodesta katsomaan, että oletko saanut haaveesi toteutettua. Toimii!

 

Ihanaa tätä vuotta, let’s make this a good one! 

 

Patu

www.pauliinaolivia.fi

Vastaa

 16
Tykkää jutusta