Mitä sä haluat tehdä isona? Oisko Proakatemia sun juttus?

Oletko miettimässä, että mitähän sitä tekisi isona tai mihin sitä hakisi lukion tai ammattikoulun jälkeen?

Oletko kekseliäs, innokas, innovatiivinen, rohkea sekä luova ja et juurikaan välitä pänttäämisestä ja tylsistä luennoista? Tekeminen ja tiimissä toimiminen voi olla sun juttusi? Haluat päästä ihan käytönnössä kokeilemaan ja tekemään, etkä vaan lukemaan kirjoista? Oletko miettinyt, että susta voisi tulla yrittäjä? Omaatko jo jonkin sellaisen taidon, josta voisit rakentaa oman yrityksen. Jos ei, niin haluaisitko löytää itsestäni sen puolen?

Photo 23.9.2015 13.44.42

Proakatemia voisi olla sinun paikkasi, jos olet rohkea, kovaa työtä pelkäämätän ja reipas tyyppi. Proakatemialla opiskelu on käytännönläheistä, innovatiivista ja inspiroivaa. Jokainen tiimi perustaa oman osuuskunnan ja oppiminen tapahtuu tiimiyrityksissä. Ihan oikeille asiakkaille tehdään ihan oikeita projekteja ja asiakkaat tekevät numeroarvioinnin. Opiskelu tapahtuu myös ’pajoissa’, eli jokainen tiimiläinen vetää aina vuorollaan oppitunnin, oppilaiden itse valitsemista aiheista. Kirjoja lukemalla ja niistä tekemällä esseen, saat toki kirjapisteita, mutta muuten opiskelu on hyvin käytännönläheistä ja innostavaa. Kuulostaa jo melkein liian hyvältä, eikö!

Koko koulu huipentuu siihen, että lähdemme oman tiimimme kanssa ulkomaille toteuttamaan asiakkaalle projektia. Tää koulu on unelma. <3

Photo 31.1.2016 16.04.40

Proakatemiassa opitaan yhdessä yrittämällä

Tampereen ammattikorkeakoulussa opiskellaan yrittäjyyttä ja tiimijohtamista Proakatemialla. Meillä kehitään aktiivisesti tiimityö- ja johtamistaitoja. Opintojen aikana toteutetaan asiakasprojekteja, joiden kautta kerrytetään kokemusta sekä tienataan rahaa. Proakatemian kotimaiset ja kansainväliset verkostot tarjoavat mahdollisuuden luoda laaja ja monipuolinen kontaktiverkosto jo opintojen aikana.

Päätavoitteena on yrittäjyyden edistäminen. Työelämään siirtymistä helpottavat opintojen aikana kertyneet yhteistyöverkostot. (Proakatemia.fi)

Photo 3.11.2015 20.50.05 Photo 4.11.2015 12.20.55 Photo 4.11.2015 12.21.08

Koulusta voit valita juuri sinulle sopivimmat projektit ja kokonaisuudet. Itse olen esimerkiksi mukana mm. Proakatemian markkinointi- ja viestintätiimissä. Valittavissa on myös mm. kansainvälinen tiimi, jossa matkustellaan ja tehdään kv-projekteja.

Proakatemian tilat sijaitsevat Tampereen keskustassa Finlaysionin alueella. Tilat ovat innovatiiviset ja sopivat kaltaiselleni luovalle hörhölle. Meitä akatemialla on kaltaisiani restonimi-opiskelijoita, kuten myös liiketalouden opiskeloita sekä myös tietojenkäsittelystä sekä fyssaripuolelta. Koulusta valmistuttuaan ei tarvitse alkaa yrittäjäksi, noin kuusi kymmenestä Proakatemian käyneistä aloittaa oman yrityksen. Moni on myös esimerkiksi töissä markkinoinnin  parissa. Valinta on täysin sinun. Proakatemian aikana voi helposti kokeilla omia siipiään ja katsoa erilaisten projektien kautta, että mikä olisi se ”omin” juttu.

Proakatemia – Tampereen ammattikorkeakoulun yrittäjyyden ja tiimioppimisen linja. Tule mukaan voittajiin. 😉

Photo 3.2.2016 19.42.40 (1)

Nyt sulla on vielä erityinen mahdollisuus päästä mun kanssa samaan tiimin, nimittäin Eventaan. Eventa on uusi kokeilu, jossa osakeyhtiö jatkuu ja ottaa aina uusia jäseniä. Siinä missä muut osuuskunnat ajetaan alas, kun tiimi valmistuu. Eventassa on siis etulyöntiasema, että uudet jäsenet saavat ”vanhojen” opiskelijoiden tuen ja tietotaidon heti käyttöönsä.

Kysy ihmeessä lisää jos kiinnostuit!