Kurvikkaan farkkupylly

Sisältää kaupallisia linkkejä

On olemassa yksi farkkumalli yli muiden – Dr Denimin Lexyt.

Materiaali ei ole maailman kestävintä, mutta hintaansa nähden (alle 50€) farkut ovat aivan loistavat. Minulla joka tapauksessa farkut kuin farkut kuluvat aika pian, koska omistan isot reidet. Housut siis enemmin tai myöhemmin kuluvat haaroista, maksoivat ne sitten viisikymppiä tai kaksisataa.

Lexyjen vyötärö tulee juuri oikealle kohdalle ja housut antavat juuri tarpeeksi periksi. Eivät kuitenkaan liikaa, ettei pehva näytä ihan hiekkasäkiltä.

P5200431
Kurvikkaan farkkupylly

Istuvien farkkujen löytäminen näin isolla pyllyllä ei ole maailman helpoin tehtävä. Ja kuten olen monesti todennut, kurvikkaana on vaikea löytää istuvia vaatteita. Kun pylly on ihan eri kokoa kuin vyötärö, pitää vaatteiden olla aika vartalonmyötäisiä. Jos laitan päälleni liian kaapumaisia ja liikaa yläkroppaa ja pienintä kohtaani, eli vyörätöä peittäviä vaatteita, näytän helposti isommalta kuin olen.

P5200445

P5200464

Itse tykkään todella paljon mun isosta ahterista. Tykkäsin siitä jo kauan enne kuin isot ahterit oli vielä muotia. Ja haluan pukea sen sellaisiin farkkuihin, jossa se saa elää ihan omaa elämäänsä vapaasti. Eikä puristua liian tiukkaan farkkuun ja elää elämäänsä pannukakkuna. FREE THE NIPPLE BUTT!

P5200429

P5200444

Mitkä ovat teidän lempifarkut? 

FARKUT TÄÄLTÄ (minulla kokoa L)

PAITA TÄÄLTÄ (minulla kokoa M)

Farkkua ja taivaanrantaa

Tehty yhteistyössä House of Brandonin kanssa

IMG_4881

Hui, nyt tämä niin sanottu treenibloggari hyppää vieraille vesille. Nimittäin nyt esittelyssä päivän asu eli #ootd (meneekö se lyhenne edes noin 😛 ). Sain House of Brandonilta aivan ihanat releet ja parhain juttu niistä ehdottomasti oli Dr. Denimin farkut. Jokaisen treenaavan naiset must have juttu. Venyy ja paukkuu, mutta vyötärö on  ihanan pieni ja napakka. Myös perus trikoopaita ja mukavan kevyt neulejakku pääsivät heti vaatekaapin parhaalle hyllylle.

IMG_5031

IMG_5032

IMG_5054

IMG_5056

IMG_4913

IMG_4928

Valkoinen trikoopaita TÄÄLTÄ  /  Dr. Denimit TÄÄLTÄ

Neulejakku TÄÄLTÄ /  Nike AirMaxit TÄÄLTÄ