Uudenvuodenlupaus lunastettu! :D

Lupasin tälle vuodelle yhden asian: lupaan yrittää mennä hammaslääkäriin. Ja kappas kepposta, jopa suoritin lupaukseni kunnialla! Kun hammaslääkäriin ei pääse enää koulun kautta (kyllä, olen katkera ammattikorkeakoululainen), niin ei tarkastuksiin tule enää mentyä samalla tavalla kuin nuorena. En pelkää hammaslääkäreitä, vaikka vannon, että viisaudenhampaiden poisto sekä juurihoito ovat olleet tähän astisen elämäni kamalimmat kokemukset. Juurihoidossa yksi juuri on jäänyt huomaamatta ja siihen tehtiin viimeiset hoidot ilman puudutusta, voin kertoa, että sattui. Viisaudenhampaiden juuret olivat kiemurassa kiinni jossain syvällä. Ei jäänyt mukavia muistoja, mutta en voi silti sanoa, että pelkäisin hammaslääkäriä. Kyse on enemmänkin viitsimisestä. En ole viitsinyt varata aikaa ja en ole viitsinyt heittää rahaa hammaslääkäriin. Oma vika, kukaan ei käske olla sika.

Photo 2.5.2016 11.37.54

Muistelin, että ei edellisestä kerrasta ole kuin muutama hassu vuosi. Että viimeksi kävin 2009. Niin, 2009… hmm.. Siitähän on kohta 10 vuotta… shieeeeeet.

Varasin heti ajan yksityiselle. Jotenkin tuo tuskanhiki tuosta 10 vuoden tajuamisesti iski ja lujaa. Ajattelin, että parempi mennä nopesti (ihan niin kuin sillä ajalla enää olisi väliä :D). Onnekseni hampaani olivat hyvässä kunnossa vaikka edellisestä kerrasta oli niin kauan aikaa. Selvisin yhden reiän paikkauksella ja hammaskiven poistolla. Luojan kiitos olen pitänyt hampaistani huolta.

Photo 15.5.2016 13.07.49 (2)

Otin samaan syssyyn myös hammaslääkärissä ravatessani myös hampaidenvalkaisun. Olen jotenkin alkanut pelkäämään noiden kotivalkaisuiden mahdollista tuhoa, mitä ne hampaille voivat aiheuttaa. Ja haluan kuitenkin, että ensi vuonna hääkuvissa minulla kimmeltää kaunis ja valkoinen hymy. Valkaisu pitää tehdä niin, että hampaissa ei ole reikiä eikä hammaskiveä. Otin valkaisun jo siis nyt, vaikka häihin on vielä reilu vuosi. Sovimme hammaslääkärini kanssa, että menen ensi vuonna tasan vuoden päästä hammaskiven poistoon sekä valkaisun ylläpitoon. Näin hampaat pysyvät terveinä ja valkoisina.

Varsinkin kun syö säännöllisin väliajoin (3-4h välein) ja juo happamia treenijuomia, on erityisen tärkeää pitää hampaistaan huolta. Ovatko muut käyneet koska viimeksi tarkistuksessa? Eikai ole muita kaltaisiani ryökäleitä, joilla viime kerrasta on liian kauan aikaa?

Valkaisu tehtiin Tampereen Lielahden Plusterveys/Tempodentissä. Kyseessä ei ole blogiyhteistyö.

Valkoiset hampaat ja kaunis hymy

Multa on jonkun verran kysytty mun hampaista ja siitä, että miten ne on niin valkoiset. Itse joskus aina sillon tällöin siis valkaisen hampaitani. Joskus käytän ihan tahnoja mutta nyt otin kokeiluun ihan kunnon vaalennuspaketin. Mulla on ollut ihan ok valkoiset hampaat, mutta juon paljon kahvia ja halusin saada nyt jotain vähän tehokkaampaa vaalennusta, jotta saisin myös kulmahampaat vaalennettua. Koen, että hampaat ovat ikäänkuin ihmisen käyntikortti ja omasta mielestäni niiden pitää olla mahdollisimman hyvännäköiset. Tai siis ainakin siistit. Epäpuhtaat ja keltaiset hampaat ovat todella inhottava asia.. puhumattakaan kuinka oikeasti vaarallista on olla hoitamatta hampaitaan. Suun terveys vaikuttaa koko ihmiset terveyteen ja suussa kytevä tulehdus on pian koko verenkierrossa, jos hampaitaan ei hoida kunnolla.

Varsinkin kun syö usein ja juo kaikenlaisia urheilujuomia, hampaista tulisi pitää extrahyvää huolta. Tänään kuitenkin keskityn siihen kosmeettiseen puoleen, eli hampaiden valkoisuuteen.

IMG_5251

IMG_5252Tämä pakkaus on normaalisti 89€, mutta on nyt tarjouksessa 44,50€. Tässä suora linkki tuotteeseen. 

Hampaidenvalkaisusetti on Dentasilta. Helppo, tehokas ja turvallinen hampaidenvalkaisu kotona. Jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen huomasin selkeän eron hampaissa. Aluksi jännitin sitä, että pitää olla muotit suussa ja siksi puhumatta noin 20-35 min, mutta siitä onkin tullut hauska iltarutiini. 😀 Mies oli heti ihan messissä siinä, että en pysty puhumaan ja molemmat vaan mumistaan toisillemme joka ilta puolituntia. 😀 Tiedän, ei olla ihan normaaleita.

picisto-20150623012723-713063

IMG_20150612_183213

Suosittelen tuotetta, jos haluat nopeasti valkoisemmat hampaat, mutta et halua maksaa valkaisusta miljoonia. Tämä tuote on hellävarainen hampaille ja valikoimasta löytyy myös tuotepakkaus, jolla saa hampaiden valkaisun ja kiillotuksen samaan syssyyn. 🙂

Valkoisilla hampailla on helppo hymyillä! 🙂