Valkoiset hampaat ja kaunis hymy

Multa on jonkun verran kysytty mun hampaista ja siitä, että miten ne on niin valkoiset. Itse joskus aina sillon tällöin siis valkaisen hampaitani. Joskus käytän ihan tahnoja mutta nyt otin kokeiluun ihan kunnon vaalennuspaketin. Mulla on ollut ihan ok valkoiset hampaat, mutta juon paljon kahvia ja halusin saada nyt jotain vähän tehokkaampaa vaalennusta, jotta saisin myös kulmahampaat vaalennettua. Koen, että hampaat ovat ikäänkuin ihmisen käyntikortti ja omasta mielestäni niiden pitää olla mahdollisimman hyvännäköiset. Tai siis ainakin siistit. Epäpuhtaat ja keltaiset hampaat ovat todella inhottava asia.. puhumattakaan kuinka oikeasti vaarallista on olla hoitamatta hampaitaan. Suun terveys vaikuttaa koko ihmiset terveyteen ja suussa kytevä tulehdus on pian koko verenkierrossa, jos hampaitaan ei hoida kunnolla.

Varsinkin kun syö usein ja juo kaikenlaisia urheilujuomia, hampaista tulisi pitää extrahyvää huolta. Tänään kuitenkin keskityn siihen kosmeettiseen puoleen, eli hampaiden valkoisuuteen.

IMG_5251

IMG_5252Tämä pakkaus on normaalisti 89€, mutta on nyt tarjouksessa 44,50€. Tässä suora linkki tuotteeseen. 

Hampaidenvalkaisusetti on Dentasilta. Helppo, tehokas ja turvallinen hampaidenvalkaisu kotona. Jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen huomasin selkeän eron hampaissa. Aluksi jännitin sitä, että pitää olla muotit suussa ja siksi puhumatta noin 20-35 min, mutta siitä onkin tullut hauska iltarutiini. 😀 Mies oli heti ihan messissä siinä, että en pysty puhumaan ja molemmat vaan mumistaan toisillemme joka ilta puolituntia. 😀 Tiedän, ei olla ihan normaaleita.

picisto-20150623012723-713063

IMG_20150612_183213

Suosittelen tuotetta, jos haluat nopeasti valkoisemmat hampaat, mutta et halua maksaa valkaisusta miljoonia. Tämä tuote on hellävarainen hampaille ja valikoimasta löytyy myös tuotepakkaus, jolla saa hampaiden valkaisun ja kiillotuksen samaan syssyyn. 🙂

Valkoisilla hampailla on helppo hymyillä! 🙂