Tämän hetken lempparikosmetiikka

*Sisältää mainoslinkkejä

Minulla on muutama ihan ehdoton lempparituote tällä hetkellä. Sellaisia tuotteita, että uusia ei edes oikein uskalla kokeilla, koska nämä on todennut niin hyviksi ja toimiviksi.

 

  1.  PRADAN CANDY (OSTA OMASI *TÄÄLTÄ)

Ihanan makea, muttei kuitenkaan liian halpa tai lapsellinen tuoksu. Ihan lemppari!

 

2. LANZA MOISTURE SHAMPOO

Tällä hiukset tulevat äärettömän tuuheiksi ja tuntuu jopa, että hiuksien väri on jotenkin eläväisempi tämän käytön jälkeen. Tämän ostin kampaajaltani Royal Lookista.

 

3. UUSI RIPSIPIDENNYSTEKNIKKONI, SALON DE TWIN

Ihanat, tyylikkäät ja laadukkaat ripset <3

 

4. BELONGER HIUSSERUM (OSTA OMASI *TÄÄLTÄ)

Ilman tätä en suostu näiden pidennysten kanssa elämään. Tekee pidennyksistä kiiltävät ja helposti käsiteltävät.

 

5. VICTORIA’S SECRETIN HUULIKIILLOT

6. AB CONTOUR KIT

7. BOBBI BROWN ALL OVER THE FACE HIGHLIGHTER PHOTOSHOP -JUTTUNEN

Muutama lempparituote, mitkä kuuluvat ihan arkimeikkiini joka päivä. Minulta kysytään tosi usein, että mitä huulikiiltoa käytän ja kaikki nuo VS tuubit toimivat. Toinen lempparini on chanelin huulikiilto nro 104. Teen ysärikikan ja laitan hieman meikkivoidetta huuliin ja sitten tuollaista kunnon tahmeaa tököttiä ja saan sillä mieluiseni lopputuloksen.

 

8. GERARD COSMETICS SLAY ALL DAY SETTING SPRAY

Loistotuote, kun suihkuttaa meikin alle, meikistä tulee heleä ja tasainen. Ja kun suihkuttaa vielä meikin päälle, niin varmasti pysyy naama koossa koko päivän. Tämän, niin kuin oikeastaan kaikki muut meikkituotteeni tällä hetkellä olen tilannut Beauty Baysta.

 

9. BRAUN EPILAATTORI

Olen varmaan aikaisemminkin sanonut, että olen suhteellisen karvainen nainen. Mutta asiat eivät saa pysyä niin, joten siihen olen ottanut tehoaseet käyttöön. Tällä keritsen itseni noin kolmen viikon välein, kainalot parikin kertaa viikossa. En ole siis niitä naisia, että viikonkin sänki tuntuu kukkaniityltä. Jo 12 tunnin jälkeen säärissä asuu piikkisika, joten sheivaus on vain pika-apu, mutta tämä tehoapu. Tämän ostin Gigantista ja tämä versio maksoi n. 150€.

Uusi verkkokauppani ja avajaistarjous!

Yhteistyössä Cubie

Olen viimeisen hieman alle vuoden työstänyt omaa verkkokauppaani. Idea verkkokauppaan ja sen tuotteisiin lähti, kun katsoin youtubesta makeup tutoriaaleja. Huomasin, että lähestulkoon jokaisella suositulla jenkkiläisellä tubettajalla oli taustalla hieno akryylinen meikkiboksi. Tutkin netin syöverit ja huomasin, että Suomen markkinoilta ei löydy vastaavaa. Ebaysta sai pieniä halpisversioita ja etsystä jos tilasi, summa kipusi toimituskuluineen vähintään 200 dollariin. Ja ne, missä oli tarjolla juuri sellaisia kun halusin, eivät toimittaneet Suomeen asti. Ja tietysti kaikissa toimituskulut olisivat maksaneet maltaita.

emilia_tuulipäivä-1Kuvat ja verkkosivu: Anrietta Kuosku Photography

Otin sitten ohjat omiin käsiini ja selvitin, että miten pystyn tilaamaan tuotteita bulkkina Suomeen. Tämä oli siis ainoa, miten sain bokseja Suomeen. Ja sitten ei muuta kuin projektia käyntiin ja halusin, että muutkin saavat  mahdollisuuden ostaa tämän tuotteen. Kilpailutin ulkomaalaisia tehtaita, keksin nimen ja logon, tein tilauksen, hermoilin tullin kanssa, teetin oman verkkokaupan ja tadaa tässä sitä ollaan. Nyt minulle on oma tuotesarjani, Cubie.

Tuotteita on luonnollisesti rajallinen määrä, koska en ole iso monen työntekijän yritys. Tiedän, että muutkin haluavat tämä jenkkiläisen hittituotteen ja ihmettelen suuresti, että miksi tätä ei vielä ole Suomessa. Mutta nyt saatte omanne ja markkinoihin verrattuna vielä hyvin edulliseen hintaan. Ulkomailla esim. huulipunatornin hinta on alkaen 130 dollaria plus postimaksut.

emilia_tuulipäivä-2 meikki_rasia_laatikko_laatikosto_meikkijarjestelija_meikkit_jarjestykseen_meikkien_sailytys_koru-1 emilia_tuulipäivä-3

 

Avajaistarjouksena saatte koodilla avajais10 -10% hinnasta. Tarjous on voimassa 23.10.2016 asti.

CUBIE.FI