Kurvikkaan farkkupylly

Sisältää kaupallisia linkkejä

On olemassa yksi farkkumalli yli muiden – Dr Denimin Lexyt.

Materiaali ei ole maailman kestävintä, mutta hintaansa nähden (alle 50€) farkut ovat aivan loistavat. Minulla joka tapauksessa farkut kuin farkut kuluvat aika pian, koska omistan isot reidet. Housut siis enemmin tai myöhemmin kuluvat haaroista, maksoivat ne sitten viisikymppiä tai kaksisataa.

Lexyjen vyötärö tulee juuri oikealle kohdalle ja housut antavat juuri tarpeeksi periksi. Eivät kuitenkaan liikaa, ettei pehva näytä ihan hiekkasäkiltä.

P5200431
Kurvikkaan farkkupylly

Istuvien farkkujen löytäminen näin isolla pyllyllä ei ole maailman helpoin tehtävä. Ja kuten olen monesti todennut, kurvikkaana on vaikea löytää istuvia vaatteita. Kun pylly on ihan eri kokoa kuin vyötärö, pitää vaatteiden olla aika vartalonmyötäisiä. Jos laitan päälleni liian kaapumaisia ja liikaa yläkroppaa ja pienintä kohtaani, eli vyörätöä peittäviä vaatteita, näytän helposti isommalta kuin olen.

P5200445

P5200464

Itse tykkään todella paljon mun isosta ahterista. Tykkäsin siitä jo kauan enne kuin isot ahterit oli vielä muotia. Ja haluan pukea sen sellaisiin farkkuihin, jossa se saa elää ihan omaa elämäänsä vapaasti. Eikä puristua liian tiukkaan farkkuun ja elää elämäänsä pannukakkuna. FREE THE NIPPLE BUTT!

P5200429

P5200444

Mitkä ovat teidän lempifarkut? 

FARKUT TÄÄLTÄ (minulla kokoa L)

PAITA TÄÄLTÄ (minulla kokoa M)

Kurvikkaiden naisten ongelmat

Juttu on tehty pilke silmäkulmassa. 🙂

IMG_4259

1. Jokainen asu on härski. Oli se sitten poolopusero tai v-aukkoinen paita. Siinä missä pienirintainen kanssasisko voi laittaa avonaisen mekon vaikka hautajaisiin, niin minun päälläni se olisi jo suoranainen loukkaus vainajaa kohtaan. Ja vaikka mekossa ei olisi kaula-aukkoa, niin vartalonmyötäinen mekkokin usein riittää olemaan tarpeeksi härski.

IMG_20150518_130753Otappa kuva näin ja varmistat, ettei kukaan kiinnitä huomioo sun silmiin. 

Pistin tänne kerran kuvan, missä esittelin uudet bikinini ja minulla on bikinin yläosa mutta housut jalassa (alempi kuva), niin mun käskettiin mennä Temptation Islandiin. Mutta kun Venla Savikuja pistää koko postauksen täyteen pelkkää bikinikuvaa, ei kukaan sano mitään. 😀 (kaikella rakkaudella siis Venlaa kohtaan 😀 <3)

IMG_20150313_142415hyh hyh, härskiä.

2. Kapeat tilat. Pyllyä ja tissiä joka paikassa. ”anteeksi, anteeksi, hups, anteeksi”.

3. Ihmiset (lue:miehet) haluavat kertoa minulle ja muille, että minulla on tissit. ”TISSSIIT”. Kiva, kiitos. En ollutkaan itse huomannut. Muutenkin miesten reaktiot ovat usein varsin alkukantaisia. Joskus saan osakseni pelkkää örinää. Nice, kunnon pelimies. 😀 ÖÖÖRGH vaan takaisin.

4. Vaatekoot. Vyötärö sanoo S, tissit sanoo XXL. Lantio sanoo S, pylly sanoo XXL.

IMG_20150518_125634Jokainen päivä on hyvä päivä asukriisille

5. Vaatteiden istuvuus. (Kts. kohta 4.) Ja tähän kun lisää vielä lihaksia, niin et varmasti löydä mistään sopivia vaatteita. Aina puristaa jostain.

IMG_4300

6. Ihmiset hämmästyvät sitä, kuinka paljon jaksan syödä ja sitä, että en häpeile ruokahaluani. Tilasin juuri ravintolassakin 600g pihvin. Ja söin heittämällä kaiken. Jälkkärikin olisi mennyt.

7. Ihmiset hokevat, että ole sinut itsesi kanssa. Ööööööö, what’s not to like? Hell yeah I am! 😀

IMG_4253

8. Farkut ilman strechiä ovat kuin bodari ilman palkkaria

10. Shortseilla on ikuinen pyrkimys kavuta ylemmäs ja ylemmäs kunnes suorastaan maistan sen kankaan

11. Kukaan ystäväsi ei lainaa sinulle vaatteitaan, koska venytät ne kuitenkin

12. Ihmiset olettavat sinun olevan bimbo (tai helppo)

IMG_20150518_130753En tiedä miksi. 

Ja siiis täh. Eikö kuppikoko olekkaan suora indikaatio naisen älykkyyteen? Jo on aikoihin eletty!

13. Tissivakohiki. Persvakohiki. Hiki!

14. Juokseminen. Tried that shit once. Never again.

IMG_20150318_204102Mut pitäisi kääriä kokonaan kompressiokankaaseen jos halajaisin juosta

15. Ei trampoliinia jos naapurin Erkillä on heikko sydän

16. Hierojasi voisi suoraan ottaa vähintään 30% palkastasi, sinne ne rahat kuitenkin menevät

17. Osa miehistä suorastaan pelkää minua ja se osa joka ei pelkää, onkin sitten humalassa ja ahdistelevat (ja juuri heidän tulisi pelätä minua)

IMG_4272

#curves <3

 

salisoitossa: