Lomalle lompsis!

Voi juku, voi räkä!

Meikäpojalla olis ensi viikolla loma. Voiiiii jukuu!

Olen toki pitänyt pienempiä vapaita tässä kuluneen vuoden aikana, mutta varsinainen kunnon lomasta on noin kolmisen vuotta. Olen kouluun päästyäni nostanut myös kesät opintotukea ja tehnyt koulua ympäri vuoden. Tähän tietysti työt kylkeen. Luulen siis, että olen lomani ansainnut, hahah.

Lähden parin kaverini kanssa Kyprokselle Ayia Napaan. Lupaan kertoa matkasta teille heti matkan jälkeen. Reissua voit seurata heti ensi viikolla snäpistäni pauliina.kranta.

Nykykunto, paino n. 78-80kg

Tuntuu oudolta olla kokonainen viikko pois töiden ja kaiken ääreltä. Tuntuu oudolta olla viikko erossa Yelasta. Mutta tiedän, että tämä reissu tulee enemmän kuin tarpeeseen. Ja siihen ultimaattiseen bikinikuntoon en nyt päässyt, mutta se ei haittaa. Aion silti nauttia matkasta ihan täysillä.

Onko kukaan ollut aikaisemmin Kyproksella? Mihin kannattaa mennä? Mitä kannattaa muistaa ottaa mukaan/huomioon?

Jatkoin myös kesän valmennustarjouksia  vielä tämän kuun, joten laitahan minulle sähköpostia [email protected], jos haluat päästä valmennukseeni. Ensi viikolla en siis vielä ole koneen äärellä, mutta vastailen heti viikolla 34 <3

JA

käykääpäs instassa pauliina_olivia kommentoimassa viimeisimpään kuvaani, että mitä haluaisitte kysyä liittyen laihdutukseen. Vastaan sitten täällä blogissa kysymyksiinne. 🙂

Blondasin ja lähdin Ruotsiin!

Hahaa, olen tietyssä valossa oikeasti nyt todella vaalea! 😀

#bronde #sun #bronze #summer #fitfashionfi #newhair #pauliinaolivia #tan #sunbronze

A photo posted by Patu / Health's Kitchen (@pauliina_olivia) on

#streetwear #jeans #tanktop #summer #fitfashionfi #pauliinaolivia

A photo posted by Patu / Health's Kitchen (@pauliina_olivia) on

Vietiin koira hoitoon ja lähdettiin viikonlopuksi Ruotsiin. Sielläkin oli alet menossa, joten ehkä hieman lähti shoppailu lapasesta, heh. Mutta sattuuhan sitä.. paremmissakin piireissä!

IMG_5627

IMG_5636

IMG_5624

IMG_5618

IMG_5623

IMG_5630

IMG_5635

IMG_5614

IMG_5640

 

Koirallakin oli vissiin ollut ihan hauskaa! 😀

#thuglife #staffie #amstaff @instagheidi

A photo posted by Patu / Health's Kitchen (@pauliina_olivia) on