Cubie <3 Henry Harjusola

Yhteistyössä Cubie

Moniko teistä tietää jo Henry Harjusolan?

Henry on aivan mieletön tubettaja, joka on saanut lyhyessä ajassa kanavalleen yli 50 000 tilaajaa. Henry on valloittava hahmo, joka uskaltaa 110% olla täysin oma itsensä. Henryn snäppi on myös mieletöntä katsottavaa. Itse olen täysin koukussa Henryn, Uino Ainon sekä Teemu Sumellin youtubekanaviin.

Jos joku teistä seuraa Henryä snäpissä, huomasitte varmaan, että Henry hullaantui Cubieihin täysin. Boksit tullaan luultavasti näkemään myös hänen youtubekanavallaan. Hän yllättyi boksien kokoa täysin. Boksit ovat siis oikeasti isoja ja laadukkaita. Materiaali on kestävää ja paksua akryyliä.

emilia_tuulipäivä-1

Samanlaisia ei vielä mistään saa Suomessa tilattua. Muut boksit ovat kevyttä muovia ja boksit ovat varsin pieniä.

Tässä vierekkäin Cubien The Queen sekä Jyskin/Tigerin boksi.

photo-22-9-2016-21-51-08

photo-22-9-2016-21-56-20

Cubiet siis todella ovat tilavia. Niissä riittää tilaa niin isoille kuin pienille meikeille. Ylälaatikossa on ylöspäin aukeava kansi, jonka saa halutessaan täysin auki. Itselläni siellä ovat mm. hajuvedet sekä meikkivoiteet.

Itselleni Cubie on Tamkin yrittäjyyden, Proakatemian yksikön kautta kouluprojekti. En ole suuri yritys, vaan toimin pienillä varoilla ja pienillä inventaarioilla. Materiaalikulut ja tullit maksoivat itselleni omaisuuden ja voittoa bokseista en juurikaan tule saamaan, enkä sillä lähtenytkään liikkeelle. Jokainen Cubie tuo minulle opintopisteitä, ei taloudellista hyötyä. Boksit ovat minulle oppikokemus yrittäjyydestä ja etenkin verkkokaupan pyörittämisestä. Bokseja tilasin rajallisen määrän ja en ole varma, että jatkanko verkkokauppaa koulun jälkeen vai en. Mutta ihana ja opettavainen kokemus tämä vähintään tulee olemaan. Itse halusin juuri tälläisen boksin ja halusin tarjota muillekkin muotitietoisille mahdollisuuden saada tämän hittituotteen.

Taistelin boksien tilauksen ja tuonnin sekä tullin ja alvien kanssa 9 kuukautta, eli Cubie todellakin on minun vauvani. <3 Minulta löytyy päästä yksi harmaa hius ja se taitaa olla tämän verkkokaupan rakentamisen aikana tullut..

Ostamalla Cubien, tuet opiskeluitani, suomalaista yrittäjyyttä sekä tietenkin naisyrittäjyyttä. <3

 

CUBIE.FI

Uusi verkkokauppani ja avajaistarjous!

Yhteistyössä Cubie

Olen viimeisen hieman alle vuoden työstänyt omaa verkkokauppaani. Idea verkkokauppaan ja sen tuotteisiin lähti, kun katsoin youtubesta makeup tutoriaaleja. Huomasin, että lähestulkoon jokaisella suositulla jenkkiläisellä tubettajalla oli taustalla hieno akryylinen meikkiboksi. Tutkin netin syöverit ja huomasin, että Suomen markkinoilta ei löydy vastaavaa. Ebaysta sai pieniä halpisversioita ja etsystä jos tilasi, summa kipusi toimituskuluineen vähintään 200 dollariin. Ja ne, missä oli tarjolla juuri sellaisia kun halusin, eivät toimittaneet Suomeen asti. Ja tietysti kaikissa toimituskulut olisivat maksaneet maltaita.

emilia_tuulipäivä-1Kuvat ja verkkosivu: Anrietta Kuosku Photography

Otin sitten ohjat omiin käsiini ja selvitin, että miten pystyn tilaamaan tuotteita bulkkina Suomeen. Tämä oli siis ainoa, miten sain bokseja Suomeen. Ja sitten ei muuta kuin projektia käyntiin ja halusin, että muutkin saavat  mahdollisuuden ostaa tämän tuotteen. Kilpailutin ulkomaalaisia tehtaita, keksin nimen ja logon, tein tilauksen, hermoilin tullin kanssa, teetin oman verkkokaupan ja tadaa tässä sitä ollaan. Nyt minulle on oma tuotesarjani, Cubie.

Tuotteita on luonnollisesti rajallinen määrä, koska en ole iso monen työntekijän yritys. Tiedän, että muutkin haluavat tämä jenkkiläisen hittituotteen ja ihmettelen suuresti, että miksi tätä ei vielä ole Suomessa. Mutta nyt saatte omanne ja markkinoihin verrattuna vielä hyvin edulliseen hintaan. Ulkomailla esim. huulipunatornin hinta on alkaen 130 dollaria plus postimaksut.

emilia_tuulipäivä-2 meikki_rasia_laatikko_laatikosto_meikkijarjestelija_meikkit_jarjestykseen_meikkien_sailytys_koru-1 emilia_tuulipäivä-3

 

Avajaistarjouksena saatte koodilla avajais10 -10% hinnasta. Tarjous on voimassa 23.10.2016 asti.

CUBIE.FI