Cubie <3 Henry Harjusola

Yhteistyössä Cubie

Moniko teistä tietää jo Henry Harjusolan?

Henry on aivan mieletön tubettaja, joka on saanut lyhyessä ajassa kanavalleen yli 50 000 tilaajaa. Henry on valloittava hahmo, joka uskaltaa 110% olla täysin oma itsensä. Henryn snäppi on myös mieletöntä katsottavaa. Itse olen täysin koukussa Henryn, Uino Ainon sekä Teemu Sumellin youtubekanaviin.

Jos joku teistä seuraa Henryä snäpissä, huomasitte varmaan, että Henry hullaantui Cubieihin täysin. Boksit tullaan luultavasti näkemään myös hänen youtubekanavallaan. Hän yllättyi boksien kokoa täysin. Boksit ovat siis oikeasti isoja ja laadukkaita. Materiaali on kestävää ja paksua akryyliä.

emilia_tuulipäivä-1

Samanlaisia ei vielä mistään saa Suomessa tilattua. Muut boksit ovat kevyttä muovia ja boksit ovat varsin pieniä.

Tässä vierekkäin Cubien The Queen sekä Jyskin/Tigerin boksi.

photo-22-9-2016-21-51-08

photo-22-9-2016-21-56-20

Cubiet siis todella ovat tilavia. Niissä riittää tilaa niin isoille kuin pienille meikeille. Ylälaatikossa on ylöspäin aukeava kansi, jonka saa halutessaan täysin auki. Itselläni siellä ovat mm. hajuvedet sekä meikkivoiteet.

Itselleni Cubie on Tamkin yrittäjyyden, Proakatemian yksikön kautta kouluprojekti. En ole suuri yritys, vaan toimin pienillä varoilla ja pienillä inventaarioilla. Materiaalikulut ja tullit maksoivat itselleni omaisuuden ja voittoa bokseista en juurikaan tule saamaan, enkä sillä lähtenytkään liikkeelle. Jokainen Cubie tuo minulle opintopisteitä, ei taloudellista hyötyä. Boksit ovat minulle oppikokemus yrittäjyydestä ja etenkin verkkokaupan pyörittämisestä. Bokseja tilasin rajallisen määrän ja en ole varma, että jatkanko verkkokauppaa koulun jälkeen vai en. Mutta ihana ja opettavainen kokemus tämä vähintään tulee olemaan. Itse halusin juuri tälläisen boksin ja halusin tarjota muillekkin muotitietoisille mahdollisuuden saada tämän hittituotteen.

Taistelin boksien tilauksen ja tuonnin sekä tullin ja alvien kanssa 9 kuukautta, eli Cubie todellakin on minun vauvani. <3 Minulta löytyy päästä yksi harmaa hius ja se taitaa olla tämän verkkokaupan rakentamisen aikana tullut..

Ostamalla Cubien, tuet opiskeluitani, suomalaista yrittäjyyttä sekä tietenkin naisyrittäjyyttä. <3

 

CUBIE.FI

Jokainen on omalla tavallaan nero

”Everybody is a genius. But if you judge a fish by its abily to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid.” -Albert Einstein

Mä olen puolet elämästäni hukannut siihen, että uskoin olevani tyhmä. Saamaton, laiska ja lähtökohtaisesti tyhmä ihminen. Koulussa en oo ikinä pärjännyt kovin hyvin. Se, että sain kokeesta seiskan, oli kovan työn takana. Inhoan lukemista, tunneilla en osannut keskittyä. Jännitin koulua ja ihmisiä siellä. Mulla ei ole koskaan diagnosoitu mitään vikaa, olen ihan tavallinen pulliainen, nothing special. En syytä koulua tai ketään muuta kuin itseäni mun huonoista numeroista.

Mä en ole matemaattisesti lahjakas ihminen. En omista suuntavaistoa ja olen maantiedossa  järkyttävän huono. Olen juuri niitä ihmisiä, jotka luulevat, että Afrikka on maa. Loogiset päättelytehtävät jätän suosiolla muille. Mun ongelmanratkaisukyky on sitä, että soitan isän tai avomieheni apuun.

Mutta olenko silti tyhmä?

Vei vuosia tajuta, että en ihan oikeasti ole, en vaikka joku kirjaviisas niin väittäisi. Voin toki yrittää kehittää heikkoja kohtiani, mutta enemmänkin olen keskittynyt vahvistamaan jo valmiiksi vahvoja osa-alueitani. Osaa olla luova, omaan hyvän tunne-älyn, olen suhteellisen hyvä englannissa vaikka en sitä enää kymmeneen vuoteen ole mitenkään opiskellut, osaan kirjoittaa luovasti ja viimeisin löytöni itsestäni on, että ymmärrän todella hyvin ravitsemuksen ja terveyden päälle. En ole ikinä elämässäni sisäistänyt mitään niin hyvin, kuin nyt olen sisäistänyt ravitsemukseen ja liikuntaan liittyvät asiat. Löydän itseni ahmimasta alan kirjallisuutta. Minä, joka en omista kuin yhden kirjan ja sekin on Ronja Ryövärintytär, ostin ravitsemukseen ja liikuntaan liittyvää kirjallisuutta yli 200 eurolla. En siis edes mennyt kirjastoon ja lainannut, vaan ostin ne itselleni. Kun alan lukemaan näitä kirjoja, en pysty lopettamaan. Tiedonjanoni on täysin kyltymätön. Haluan oppia ja tavoitteeni on joka päivä oppia jotain uutta.

IMG_7354

IMG_7355

Älykkyyttä on niin montaa eri lajia ja tärkeintä on löytää itselleen paras tapa oppia; toinen oppii lukemalla, toinen kuuntelemalla ja kolmas kirjoittamalla itse kaiken ylös. Tätäkin tärkeämpää on löytää itselleen se sydämen asia. Se jokin, mitä jaksat opiskella ja ahmia vuodesta toiseen. On hienoa, jos ihmisella on hyvä yleissivistys, se tuo mielestäni laajuutta maailmankuvaan. Mutta se, että ei tiedä kaikesta kaikkea, ei tietenkään tarkoita, että olisi tyhmä ihminen. Fiksu ihminen osaa myös myöntää, että ei tiedä kaikesta kaikkea.

Mulle ei ikinä sopinut perinteinen koulunkäynti ja onneksi löysin Proakatemian, jossa aikataulut rakennetaan itse. Viikossa on vain muutama pakollinen tunti ja nekin on rakennettu kaltaiselleni luovalle ihmiselle sopiviksi. Koen, että sieluni suorastaa riutuu, jos joudun istumaan perinteisillä luennoilla, ne eivät vaan ole minua varten. En opi niistä yhtään mitään ja koko olemukseni vaan muuttuu flegmaattiseksi. Toki, tämä ei tarkoita, että koskaan ei pitäisi tehdään mitään mikä on epämukavuusalueen ulkopuolella, ehei. Mutta tärkeintä on rakentaa oman näköisensä elämä, jossa aidosti viihtyy päivästä, viikosta ja vuodesta toiseen.

IMG_7344

Olen ollut jos jonkinmoisessa työssä ja aina ihmetellyt sitä, että olin jatkuvasti kipeä, aina kuumessa tai flunssassa. Aikataulut, säännöt ja se, ettei itse pystynyt vaikuttamaan mihinkään sekä huonot etenemismahdollisuudet kuihduttivat hyvin nopesti elämäniloni. Tein työt silti kunnialla, tein niitä monta vuotta. Olen siivonnut  aamuyöstä vessoja, olen ollut kaupan kassalla monta vuotta, työtä en siis kaihda. Mutta sen tiedän, että loppuelämääni en sellaisia töitä halua tehdä. Kun tajusin, että minussa on tarpeeksi ruuteja alkaa yrittäjäksi, tosi moni asia on selkeytynyt mulle sen jälkeen. Tiedän, että yrittäjyys on pirun vaikeaa ja Suomi tekee siistä jopa helvetillistä, mutta se ei mua haittaa. Mä oon just se hullu, kuka mieluummin tekee 100 tuntia viikossa töitä itselleen, kuin 40 tuntia jollekkin muulle. En tiedä sitten, että onko mulla vaan liian pahoja auktoriteettiongelmia olla jollekkin muulle töissä, mutta nautin niin jumalattoman paljon siitä, että saan itse määrätä kaiken. Mulla on ihan perhosia välillä vatsassa, kun teen töitä. Eikä se vielä kertakaan ole ollut ripulia.

sen jälkeen kun löysin sen, että mitä haluan tehdä, missä olen hyvä ja miten sen haluan tehdä, on itseluottamukseni noussut huimasti. Jokaisella on varmasti omat vahvuutensa ja heikkoutensa ja mielestäni jokaisen pitäisi keskittyä nimenomaan niihin vahvuuksiinsa. Heikkouksiaan totta kai kannattaa myös hioa, mutta ei antaa 100% keskittymistään kuitenkaan niille. Ja kun on hyvin todennäköistä, että vaikka kuinka hioisit huonoja puoliasi, et ikinä saa niitä kuin keskivertotasolle. Siinä missä voit hioa vahvat puolesi ylivoimaisiksi.

Kaikki, mikä on tehty sydämella, on voittamatonta. Kaikki, mikä lähtee puhtaasti sielusta ja sielun palosta, ei taatusti ole tyhmää. Tee just sitä mitä haluat ja nauti elämästä.

*Sisältää affiliate-linkkejä

Vaatteet

Farkut: *HOB

Paita: *Junkyard

Farkkutakki: *HOB

Kengät: Primark

(HOB: koodilla SMMR16 kaikki tuotteet -15%)