Herätä hiukset talviunilta

Tehty yhteistyössä Royal Lookin kanssa

Kävin alkuviikosta luottokampaajallani ja hiuksiini saatiin taas loistoa ja ilmettä. Viime kerralla oli ensimmäinen takaisin tummaksi värjääminen, joten väri ehti haalentua värjäyksien välissä aika reippaasti. Hiukseni ovat myös nyt todella kuivat! Ja tiedän, että se on pakkasten ja talven aiheuttamaa. Värjäys ja leikkaus toi jo itsessään hiuksiin todella paljon eloa, kampaajani kun käyttää niin ihania ja laadukkaita väriaineita. Sain myös muutamia vinkkejä, että miten hiukset saa pysymään parempina näin talvella:

  1. Älä harjaa hiuksia kun ne ovat märät. Märkä hius venyy ja paukkuu helpommin ja aiheuttaa hiuksille damagea.
  2. Käytä aina joka kerta vähintään hoitoainetta, kun kastelet hiukset. Hoitoaineen olisi hyvä olla kosteuttavaa.
  3. Käytä lämpösuojaa sekä hiuksiin jätettävää hoitoainetta, mikä poistaa sähköisyyttä

Photo 8.2.2016 15.01.54 (3)

Itse olen myös huomannut sen, että kyllä se kampaajalla käyminen tekee hiuksille ihmeitä. Aikoinaan en käynyt pitkään aikaan parturissa, koska hiukseni olivat mustat, eli helppo värjätä kotona. Halusin myös kasvattaa hiuksiai, joten ajattelin, ettei parturissa kannata käydä. Mutta totuus on, että kyllä niitä huonoja latvoja kannattaa käydä aika ajoin napsimassa pois. Mieluummin, että hiukset kasvavat terveen näköisinä kuin, että o pitkät mutta huonokuntoiset hiukset. Itse en näe pitkässä hampputukassa mitään kaunista, mieluummin lyhyt ja terveen näköinen kuontalo! 🙂

Olen ottanut biotiinin nyt kokeiluun ja syönyt sitä nyt muutaman kuukauden. Se tosissaan tuntuu tehoavan! Varsinkin yhdistettynä muutenkin terveellisiin elämätapoihin, tuntuu, että hiukset ja kynnet kasvavat nyt hurjan nopeasti ja ovat sen lisäksi nyt paremmassa kunnossa kuin ikinä, jouhtuen siitä että hoidan niitä nyt hyvin. Ei siis kannata tuhlata rahojaan kallisiin tuotteisiin, missä on biotiinin lisäksi muita aineita, vaan ostaa ihan pelkkää biotiinia. 60kpl pakkaus maksaa apteekissa noin 15€.

Photo 12.2.2016 17.38.35

Vielä yksi mun salainen aseeni on 911 rescue spray. Tämä on ihan uusi tuttavuus, mutta sellainen ”miten olen ikinä pärjännyt ilman tätä”- tuote. Tämä toimii niin lämpäsuojana kuin hoitosuihkeena. Suihke tuoksuu ihanalle ja tuoksu pysyy hiuksissa pitkään. Itse suihkin tuotetta hiuksiin parikin kertaa päivässä poistamaan sähköisyyttä (ja ihan sen tuoksun takia).

Photo 13.2.2016 11.03.52

Royal Look haluaa tarjota teille lukijoille kaikki tämän kuun aikana tehdyt ajanvaraukset -15% sekä tuo rescue spray alennettuun hintaan 15€ (norm 19€).

Royl Lookilla on pian tulossa yksivuotis synttärit, joten kannattaa tarkkailla heidän facebooksivujaan tarjousten perässä. 🙂

Royal Look 

Perkiöntie 55, Pirkkala

045 6103411

 

Uudet pidennykset ja alekoodi!

Moikka! Rästissä olisi tarinat kosinnasta ja viikonlopun tyttöjen illasta, mutta laitan nyt ensin  kuvat uusista pidennyksistäni. Viikonlopun kuvat on otettu jollain ihme asetuksella ja pitää ensin ladata joku ohjelma, että saan ne koneelle. 😀 Ja en ole vielä saanut tarpeeksi aikaa, että olisin kerinnyt kirjoittamaan kosinnasta. 😀 Kaikki hyvä aikanaan. 😉

Mutta tosiaan kävin viime viikolla hieman niin kuin hetken mielijohteesta ottamassa pidennykset. Muutama päivä ennen kuin hiukseni piti värjätä, keksinkin, että haluankin pidennykset. (Kampaaja parkani :D) Tukka värjättiin ja kampaajani heidi laittoi pidennykset tilaukseen. Pidin siitä minun polkkakampauksesta todella paljon, mutta kyllästyin siihen ehkä hieaman, kun ei sitä voinut kuin suoristaa tai pitää ponnarilla. Ja vieläpä niskaponnarilla, kun itse tykkäisin mieluiten pitää ponnaria aika ylhäällä. Plus vaihtelu tekee kutaa! 😀

Royal Lookin Heidi tekis siis taas tukkataikojaan. 🙂

IMG_5645

IMG_5646

IMG_5647

Minulle laitettiin B’longin sinettejä kahta eri beigen sävyä. Paketteja meni neljä eli sinettejä on yhteensä noin sata (mitä nyt muutama ylimääräinen jäi). Minulla on ennen ollut vain teipit, joten ihan kiva kokeilla nyt sinettejäkin. Tällä kertaa ajattelin pitää pidennyksistäni nyt mahdollisimman hyvää huolta ja ostin heti pidennyksille tarkoitetut tuotteet.

IMG_5649 (Custom)

11749245_10206160461343347_1586978506_n (2)

Ja nyt kun kerran kauneuteen liittyvistä asoista puhutaan, nii huomasin, että Tanstorella on tänään todella suuri ale! Kaikki tuotteet -20%. Sieltä ostan itse aina kaikki itseruskettavani. Etenkin St. Morizin ja For all my eternity sekä Vita Liberata ovat ihania tuotteita. Tanstoreen pääset suoraan *tästä linkistä!

11741667_10206160467383498_1805473199_n (1)