Ensimmäinen viikko reversellä

 

Reverseä on nyt ketoosin jälkeen elelty viikko ja olo on hyvä. Dieetti on kuitenkin ollut niin maltillinen, että eipä tässä oikein nälkäkään vaivaa. Kun mitä olen ymmärtänyt, että sitä kovempi nälkä reversellä, mitä pidempi ja rankempi itse dieetti on ollut. Ja minulle toimii tämä. Kaksiosainen dieetti tuntuu edelleen ajatuksena erittäin hyvältä ja inhimilliseltä, vaikka ihanteelliseen rantakuntoon ei vielä päästykkään.

/srv/www/fitfashion wordpress/releases/20150429070043/app/wp content/uploads/sites/78/2015/05/IMG 20150501 175058

Vaikka nälkä ei ole ollut mitenkään ylipääsemätön niin yksi uusi asia on tullut kiusaksi.. herkkuhimarit! Koko dieetin pärjäsin ilman oikeastaan minkäänlaisia ruokahimareita, mutta nyt niitä on. Ja mieli tekee kaikkia tosi outoja ja jotain sellasia mitä en todellakaan normaalisti himaroisi. Esimerkiksi uunimakkara ja ranut! 😀 Mutta ehkä eniten nyt himoituttaa sellainen uunissa käytetty tacosetti.. eli tacosipseja, jauhelihaa, vaikka paprikaa ja sipulia ja juustoa päälle. Jotenkin toi sulanut juusto on nyt ehkä se eniten mikä saa kuolan valuun. Varmaan keho himoitsee nyt rasvaa ja nopeeta hiilaria. Eikä asiaa auta se, että mies pääsi jo suoraan massakaudelle ja saa vetää cheat mealin joka sunnuntai. Nyt on ensimmäistä kertaa sellainen, että ihan hanurista kattella vierestä kun toinen vetää jotain burger kingiä. 😀 Yksikin väärä sana niin lyön sen hampparin sen otsaan. 😀

/srv/www/fitfashion wordpress/releases/20150429070043/app/wp content/uploads/sites/78/2015/05/IMG 20150501 175119Himareihin on auttanu terveysterrorisointi, eli tehdään terveellinen/proteiinipitoinen jostain herkusta. Tässä proteiinipannari!

No ei, ruokahimarit on aina ruokahimareita. Turha niille on antaa periksi, koska se himo usein vaan pysyy ja jopa yltyy siitä. Jos lauantaina antaisin itseni syödä jotain, niin miksi en sunnuntainakin ja maanantaikin taisi olla vähän rankka.. jne..

Kyllä ne ruokahimarit taas ajan kanssa ohi menee, nyt on tärkeintä pitää verensokerit tasaisena ja pää kylmänä. Sitten kun valmentaja antaa luvan herkutella, niin sitten se ruoka maistuu vaan entistä paremmalta, eikä mukana ole syyllisyyden tunteita. Ja kun mun täytyy nyt olla todella varovainen, eikä kroppaan saa nyt alkaa syöttään liikaa hiilareita tai kaloreita.

/srv/www/fitfashion wordpress/releases/20150429070043/app/wp content/uploads/sites/78/2015/05/IMG 4162Walden Farms pancake syrup (-20% alennuksessa)

/srv/www/fitfashion wordpress/releases/20150429070043/app/wp content/uploads/sites/78/2015/05/IMG 20150428 173337Myös Questit ovat nyt kultaa (-10% alennuksessa)

Rasvasolut ku ovat sellaisia pikku kakkiaisia, että ne eivät koskaan katoa vaan ne vain kutistuvat. Ja koska olen ollut aikoinani lihava, niin lihon nytkin helposti. Rasvasoluja ei tule niin helposti uusia  verrattain siihen, että jo olemassa olevat vain turpoavat uudestaan. Siksi esimerkiksi viime massakaudella massaa tulikin paljon ja helposti. Nyt kokeilemme tälläistä lähestymistapaa ja kasvatamme kehon kykyä polttaa hiilaria.

/srv/www/fitfashion wordpress/releases/20150429070043/app/wp content/uploads/sites/78/2015/05/IMG 20150502 093123Golds’s Gym tee

Treenit ovat heti alkaneet kulkea ihan mielettömän paljon paremmin. Vaikka treeni on edelleen suhteellisen pumppaavaa, niin tiettyihin liikkeisiin olen saanut pistettyä jo todella paljon enemmän painoa. Vaikka en oo ikinä treenannu niin, että niillä painoilla nyt sisänsä olisi merkitystä, niin onhan se hienoa huomata voimatasojen nousseen. Itseäni vastaan tässä kuitenkin kilpailen ja nyt kun ruokaa lisättiin ja tullaan pikkuhiljaa lisäämään, niin pääsen taas joka viikko voittamaan edellisen viikon Patun. Siistiä.

Ihanaa alkanutta viikkoa! 

/srv/www/fitfashion wordpress/releases/20150429070043/app/wp content/uploads/sites/78/2015/05/IMG 20150504 095925

Mehevä proteiinipannukakku

 Nyt löytyi todella hyvä protskupannarin resepti. Mielestäni kardemumma on tämän reseptin salainen ase. Maku muistuttaa ehkä hieman porkkanakakkua. Tämä pannari maistuu niin uunituoreena, kuin jääkaappikylmänäkin eikä vaadi välttämättä mitään vierelleen, vaan on ehdottoman hyvää myös sellaisenaan nautittuna.

Tarvitset:

4 kanamunaa

2 banaania

2dl proteiinijauhetta, mielellään vaniljanmakuista, mutta itse käytin esim cookies & cream ja hyvää oli

1/2 dl maitoa

1/2 dl vettä

3-4 rkl psylliumia

2t leivinjauhetta

1-2 rkl kardemummaa (oman mauan mukaan, itse laitoin reilusti)

n. 1 tl suolaa

2 rkl öljyä

makeutusainetta/hunajaa/steviaa/kookossokeria oman tottumuksen mukaan. Ei tarvitse kyllä hirveästi lisämakeutta tämä resepti.

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen. Muussaa sitten ensin banaanit haarukalla, laita ne isoon kipoon ja sekoita sähkövatkaimella kanamunien kanssa. Sekoita kuivat aineet hyvin keskenään ja mielellään lisäile se taikinaan pikkuhiljaa siivilän läpi, niin taikinään ei jää paakkuja. Kun olet lisännyt puolet kuivista aineista, lisää vesi ja maito. Sitten voi taas lisäillä loput jauhot pikkuhiljaa. Koko ajan sähkövatkaimen pienellä teholla sekoittaen. Kun seos on taikinamaista, voit surauttaa sen kunnolla vatkaimen kovalla teholla, niin ettei paakkuja varmasti enää ole. 

Laita seos ”lasagnevuokaan”, mikä on vuorattu öljytyllä leivinpaperilla. Laita uuniin n. 25 minuutiksi. Testaa kypsyys vaikkapa haarukalla. Ja nauti! 

Itse tein 9 paksua palaa tämän reseptin mukaan ja yhdessä palassa on 110 kaloria,  9g proteiinia ja 6g hiilihydraattia 

20140321_19123020140321_192316

20140321_192440

20140321_194328

20140321_194459

20140321_194512

20140321_194528

20140321_19435120140321_194713

Ensi kerralla taidan kokeilla sekoittaa marjat jo taikinaan. Esim. mustikat voisivat toimia loistavasti. 🙂